Automaatbak spoelen

Kroon-Oil PowerFlush - 'Repareren zonder sleutelen'

Slecht schakelgedrag. Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik. Slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak;  bekende klachten bij automatische transmissies. De oorzaak? Vervuilde en verouderde automaatbak olie.

Meer weten of vrijblijvende prijsopgave ontvangen ?  Neem hier contact met ons op
Of bel ons op 038-4212128

Repareren zonder sleutelen met de Kroon-Oil PowerFlush spoelautomaat!

De oplossing voor deze klachten ligt in een doeltreffend apparaat; de Kroon-Oil PowerFlush spoelautomaat. Deze geavanceerde machine spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie erg snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Ook wanneer er nog geen klachten zijn, is het zinvol om de automatische transmissie preventief te laten 'powerflushen' om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. Na de PowerFlush behandeling schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw!

kroonoliemach

 

Kroon-Oil PowerFlush spoelt en reinigt de automatische transmissie erg snel en effectief en voorziet deze van verse ATF. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen; laat de automaat van jouw auto powerflushen en bespaar honderden euro's! PowerFlush heeft zich bewezen in de praktijk; na een behandeling schakelt jouw auto in de meeste gevallen weer als nieuw.

Meer weten of vrijblijvende prijsopgave ontvangen ? Neem hier contact met ons op
Of bel ons op 038-4212128