Over ons

 

Graag verwelkomen wij jou als klant!

Natuurlijk wil je ons eerst beter leren kennen. Stap gerust eens binnen en ervaar zelf de prettige, informele sfeer binnen ons bedrijf.

Al onze twaalf medewerkers - stuk voor stuk vakmensen - hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Onze door Hyundai gecertificeerde technisch specialisten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dat maakt dat jouw auto voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen is. Wij gaan altijd voor de 10 plus! En dat al sinds 1988!

Autobedrijf Bert Wieten is een modern en dynamisch bedrijf met een grote, nog altijd groeiende klantenkring. Hoor jij daar binnenkort ook bij?  

Op zoek naar jouw droomauto ?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een andere auto. Wij kunnen alle merken leveren. Dat geeft je een enorme keuzevrijheid! Wij helpen jou bij het zoeken naar de perfecte auto. Welke wensen je ook hebt, wij maken het voor jou mogelijk. Onze deskundigheid én betrokkenheid combineren wij met jouw wensen en budget. Ons enthousiasme zetten wij in om ervoor te zorgen dat jij binnen afzienbare tijd over de perfecte auto beschikt.
Merk, type, extra's, accessoires, kleur, garantie: wij ontzorgen jou volledig. Wij helpen jou op weg en voor je het weet rijdt je in de auto van jouw dromen!

Wil je dat we alvast vrijblijvend voor jou aan de slag gaan? Vul de zoekopdracht in en wij gaan aan het werk!!!

Vul hier jouw wensen in

Bekijk hier ons aanbod 

 

revieuw

Hoe het allemaal begon in 1988 

 

30jr

 

Het eerste pand in 1988

pand1988

 

Ons huidige pand 

 

Pandd

pandnu

occc

 

Van 1988 tot april 2016 zijn wij officieel Hyundai dealer geweest. Met onze ruime ervaring in de autowereld en onze kennis en kunde van de autobranche kunnen wij voor jou de perfecte auto bestellen. Als jij ons inschakelt als bemiddelaar dan kun je gebruik maken van onze uitstekende diensten en ons uitgebreide netwerk. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar een andere auto.

Daarnaast is jouw auto voor reparatie, onderhoud en schadeherstel bij ons in goede handen. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, die altijd up to date wordt gehouden. Onze allround monteurs zijn goed opgeleid en vanzelfsprekend Hyundai gecertificeerd.

Om onze veelzijdigheid compleet te maken, attenderen wij jou graag op nóg een onderdeel van ons veelzijdige bedrijf: Private Lease. Hiermee richten wij ons vooral op de particuliere markt.

Bij ons bent je aan het juiste én aan het betrouwbare adres!

 

Bekijk hier ons aanbod 

Al eens gedacht aan Private Lease ?