Over ons

 

Graag verwelkomen wij u als klant!

Natuurlijk wilt u ons eerst beter leren kennen. Stap gerust eens binnen en ervaar zelf de prettige, informele sfeer binnen ons bedrijf.

Al onze twaalf medewerkers - stuk voor stuk vakmensen - hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Onze door Hyundai gecertificeerde technisch specialisten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dat maakt dat uw auto voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen is. Wij gaan altijd voor de 10 plus! En dat al sinds 1988!

Autobedrijf Bert Wieten is een modern en dynamisch bedrijf met een grote, nog altijd groeiende klantenkring. Hoort u daar binnenkort ook bij?  

Op zoek naar uw droomauto ?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een andere auto. Wij kunnen alle merken leveren. Dat geeft u een enorme keuzevrijheid! Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. Welke wensen u ook heeft; wij maken het voor u mogelijk. Onze deskundigheid én betrokkenheid combineren wij met uw wensen en budget. Ons enthousiasme zetten wij in om ervoor te zorgen dat u binnen afzienbare tijd over de perfecte auto beschikt.
Merk, type, extra's, accessoires, kleur, garantie: wij ontzorgen u volledig. Wij helpen u op weg en voor u het weet rijdt u in de auto van uw dromen!

Wilt u dat we alvast vrijblijvend voor u aan de slag gaan? Vul de zoekopdracht in en wij gaan voor u aan het werk!!!

Vul hier uw wensen in

Bekijk hier ons aanbod 

 

revieuw

Hoe het allemaal begon in 1988 

 

30jr

 

Het eerste pand in 1988

pand1988

 

Ons huidige pand 

 

Pandd

pandnu

occc

 

Van 1988 tot april 2016 zijn wij officieel Hyundai dealer geweest. Met onze ruime ervaring in de autowereld en onze kennis en kunde van de autobranche kunnen wij voor u de perfecte auto bestellen. Als u ons inschakelt als bemiddelaar dan kunt u gebruik maken van onze uitstekende diensten en ons uitgebreide netwerk. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een andere auto.

Daarnaast is uw auto voor reparatie, onderhoud en schadeherstel bij ons in goede handen. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, die altijd up to date wordt gehouden. Onze allround monteurs zijn goed opgeleid en vanzelfsprekend Hyundai gecertificeerd.

Om onze veelzijdigheid compleet te maken, attenderen wij u graag op nóg een onderdeel van ons veelzijdige bedrijf: Private Lease. Hiermee richten wij ons vooral op de particuliere markt.

Bij ons bent u aan het juiste én aan het betrouwbare adres!

 

Bekijk hier ons aanbod 

Al eens gedacht aan Private Lease ?