James Autoservice Zwolle Bert Wieten

Extra toevoeging Autobedrijf Bert Wieten

JAMES Auto Service is dé merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. Bij JAMES staat de klant altijd centraal. Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is 'leven zonder autozorgen'.Totale ontzorging. Een 'leven zonder autozorgen' is onze missie. Geen gedoe, prettige service en kwalitatief auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. De formule bestaat uit bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van excellente service aan particulieren en aan zakelijke rijders. U krijgt altijd een offerte vooraf zodat u weet waar u aan toe bent.

Welkom bij JAMES Auto Service Zwolle Bert Wieten, de merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto's en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren. Zowel particulieren als leaserijders kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld een APK, grote beurt, banden en velgen.

Sterke punten van JAMES

  • Auto- en servicebedrijf met landelijke dekking
  • Onderhoudspartner voor de particuliere én zakelijke rijder
  • Onafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Gecertificeerde kwaliteit met Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG

Auto-onderhoud
Maak eenvoudig en snel een online afspraak voor uw APK. Ook voor een onderhoudsbeurt zoals een grote- of kleine beurt, aircoservice of een reparatie aan uw auto bent u bij JAMES Auto Service Bert Wieten aan het juiste adres. 

prive

lease

GARANTIE BLIJFT

100% fabrieksgarantie bij JAMES
De fabrieksgarantie op uw auto blijft onverminderd geldig wanneer u onderhoud laat uitvoeren door JAMES. Waar u vroeger alleen bij uw dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van uw auto sinds een aantal jaren ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. Onze onderhoudsspecialisten beschikken sinds de invoering van de Wet Monti en de BER2013- wetgeving over dezelfde technische informatie als de merkdealer. Doorvoering van die wet zorgde ervoor dat de fabrieksgarantie bij JAMES gewoon geldig blijft. Zo is de garantie op uw auto volledig gewaarborgd. 

Gegarandeerde kwaliteit
Europese wetgeving (BER) garandeert dat universele onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische informatie van uw auto als de merkdealer. Zo bent u vrij om te kiezen voor JAMES zonder daarbij een risico te lopen met uw fabrieksgarantie. Onderhoud en reparatie vindt bij JAMES altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en worden uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten. Zo bent u bij JAMES verzekerd van dezelfde kwaliteit en garantie als bij de merkdealer.

Nummer 1 in lease-onderhoud
Ook voor lease-onderhoud kunt u terecht bij JAMES. JAMES werkt samen met de grootste leasemaatschappijen van Nederland en bundelt alle fleetactiviteiten.

Prijs-kwaliteit verhouding
Kwaliteit, veiligheid en merkonafhankelijkheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor een garagebedrijf. JAMES biedt u kwalitatief onderhoud en top-service tegen scherpe prijzen, waardoor we een betere keuze zijn dan de meeste merkdealers.

Banden en velgen
Ook kunt u uw nieuwe banden en velgen laten monteren bij JAMES Auto Service Bert Wieten. Maak direct een online afspraak bij onze vestiging. 

Haal- en brengservice
Bij JAMES Auto Service Bert Wieten profiteert u van haal- en brengservice. JAMES haalt uw auto voor de deur op en brengt de auto na de werkzaamheden, geheel gereinigd, weer terug. 

Occasions
JAMES biedt u tevens een ruim aanbod occasions en hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Consumenten die een occasion kopen, kunnen daarom rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit.
Bekijk aanbod occasions

Gecertificeerde kwaliteit
JAMES draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in haar vaandel. Elke JAMES-vestiging is gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG. Stichting Duurzaam Repareren certificeert bedrijven in de autobranche op het gebied van duurzaamheid. Deze stichting streeft naar groene oplossingen die economisch haalbaar zijn. 

Historie
JAMES Auto Service is in 2008 opgericht en de formule is gegroeid tot bijna 70 vestigingen. JAMES ondernemers zijn lid van de coöperatie van JAMES Auto Servicebedrijven. Zij zijn als lid direct betrokken bij het beleid en strategie van JAMES. Hun dagelijkse betrokkenheid waarborgt de kwaliteit van de formule.