JAMES Autoservice Zwolle Bert Wieten

 bannerjames

Welkom bij JAMES Autoservice Zwolle Bert Wieten

JAMES Autoservice is dé merkonafhankelijke auto- en serviceformule voor personenauto's en bestelwagens van alle merken, typen en bouwjaren.

Bij JAMES Autoservice staat de klant altijd centraal. Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is 'leven zonder autozorgen'. Geen gedoe, prettige service en kwalitatief auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. Een filosofie die naadloos aansluit bij Autobedrijf Bert Wieten.

JAMES Autoservice Bert Wieten is dé onderhoudspartner voor de particuliere én zakelijke automobilisten. Zij kunnen terecht bij JAMES voor bijvoorbeeld APK, alle onderhoudsbeurten, banden en velgen.

Belangrijk voor leaserijders: JAMES werkt samen met de grootste leasemaatschappijen van Nederland en bundelt alle fleetactiviteiten.

100% fabrieksgarantie bij JAMES
De fabrieksgarantie op jouw auto blijft onverminderd geldig wanneer je onderhoud laat uitvoeren door JAMES Autoservice Bert Wieten. Waar je vroeger alleen bij je dealer terecht kon, blijft de fabrieksgarantie van jouw auto sinds een aantal jaren ook bij merkonafhankelijke onderhoudsbedrijven van kracht. 

Gegarandeerde kwaliteit
Europese wetgeving (BER) garandeert dat merkonafhankelijke onderhoudsspecialisten beschikken over dezelfde technische informatie van jouw auto als de merkdealer. Onderhoud en reparatie vindt bij JAMES Autoservice Bert Wieten dan ook altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en wordt uitsluitend verricht door hooggekwalificeerde onderhoudsspecialisten.

De sterke punten van JAMES nog even op een rijtje:

  • Auto- en servicebedrijf met landelijke dekking
  • Onafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Onderhoudspartner voor de particuliere én zakelijke rijder
  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Volledig behoud van fabrieksgarantie
  • Gecertificeerde kwaliteit van Stichting Duurzaam Repareren en BOVAG

En als toegevoegde waarde biedt JAMES bovendien:

Haal- en brengservice
Bij JAMES Autoservice Bert Wieten profiteer je van haal- en brengservice. JAMES haalt jouw auto voor de deur op en brengt de auto na de werkzaamheden, geheel gereinigd, weer terug. 

Ruime keus in occasions
JAMES biedt tevens een ruim aanbod occasions en hecht veel waarde aan de kwaliteit van deze occasions. Als je bij ons kiest voor de aankoop van een occasion, mag je rekenen op een eerlijk advies en gegarandeerde kwaliteit.

Bekijk aanbod occasions