NIEUW Kroon-Oil Powerflush Motorspoeling

flush

Motorspoelen

Hedendaagse motoren moeten voldoen aan steeds strenger wordende milieueisen. De keerzijde hiervan is dat de interne delen steeds lichter worden geconstrueerd, waardoor deze motoren gevoeliger zijn voor interne vervuiling.

Deze vervuiling bestaat grotendeels uit verbranding; (kool)resten die zich vastzetten op interne delen en kanalen van de motor van jouw auto.

Gevolgen hiervan (kunnen) zijn:

  • Verhoogd olieverbruik
  • Inhouden en vermogensverlies
  • Roken
  • Toename van motorgeluid
  • Verhoogde slijtage

Tot nu toe was het niet mogelijk om deze vervuiling 100 procent te verwijderen. Toevoegingen in de motorolie helpen slechts voor een deel. Andere methodes werken ook niet volledig, waardoor het probleem zich snel herhaalt.

Maar nu is er een oplossing!

Om dit probleem te ondervangen heeft Powerflush Nederland een unieke spoelmachine ontwikkeld die dankzij de toevoeging van een speciale flush- en reinigingsolie van Kroon-Oil de motor van jouw auto op een veilige en milieubewuste manier reinigt.

Na deze behandeling functioneert de motor weer als nieuw: betere prestaties en rijbeleving, voelbaar betere reactie op het gaspedaal, een duidelijk verhoogd motorvermogen, meer souplesse en minder geluid.
De Kroon Powerflush Motorspoeling is geschikt voor zowel benzine- als dieselmotoren!

Prijzen zijn afhankelijk van type auto. Wij maken graag vrijblijvend een offerte.
Vraag offerte aan