10-07-2018

1 minuut gratis winkelen !!

 

 1min

Autobedrijf Bert Wieten, Specialist in Hyundai en Specialist in Occasions, presenteerde zich met een ludieke actie in winkelcentrum Aalanden.Hoeveel ballonnen zitten er in de fraaie Hyundai? Medio juni werden de bezoekers van winkelcentrum Aalanden verrast door een opvallende  presentatie van Autobedrijf Bert Wieten. Er stond een prachtige Hyundai personenauto opgesteld. De auto op zich bleek al fraai genoeg, maar de belangstelling werd vooral gewekt omdat de auto boordevol ballonnen zat.

Hoeveel ballonnen? Die vraag was niet één-twee-drie te beantwoorden. Maar Autobedrijf Bert Wieten wist veel bezoekers van winkelcentrum Aalanden over de streep te trekken om deze uitdaging aan te gaan. Dat deden zij vooral met veel plezier, want er was hen een aantrekkelijk prijzenpakket in het vooruitzicht gesteld.  De eerste prijs bestond uit een minuut gratis winkelen bij Jumbo aan de Dobbe, de tweede prijs leverde een cheque voor gratis auto-onderhoud ter waarde van 350 euro op en de derde prijs was goed voor een weekend gratis rijden in een auto uit het ruime aanbod van Autobedrijf Bert Wieten.

Na inventarisatie van alle inzendingen bleek er meerdere goede tellers te zijn. Loting bepaalde dan ook wie de prijzen in ontvangst mochten nemen. De heer en mevrouw Heres uit de Aalanden werden winnaar van de eerste prijs. Deze prijs werd hen namens Autobedrijf Bert Wieten overhandigd door Jasper van de Velde. Edwin Smit voegde daar namens Jumbo nog een fraai boeket bloemen aan toe. Daarna wist de familie Heres in een minuut tijd een winkelkar boordevol boodschappen te scoren. De tweede prijs ging naar mevrouw J.Bouwhuis en de derde prijs kwam in het bezit van mevrouw W. Huisman.

Deze actie, door Autobedrijf Bert Wieten georganiseerd uin samenwerking met Joop Mensink van de Winkeliersvereniging Aalanden, leverde veel positieve reacties van het winkelend publiek op.

Autobedrijf Bert Wieten

Winkelcentrum Aalanden heeft een gemoedelijke sfeer. Dat gemoedelijke past helemaal bij de prettige, informele sfeer die Autobedrijf Bert Wieten al30 jaarvoor zijn klanten weet te creëren. De twaalf vakkundige medewerkers hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Iedere auto is er voor onderhoud, reparatie en fabrieksgarantiewerkzaamheden in goede handen. Maar ook voor de aanschaf van een Hyundai of kwalitatieve occasionvan welk merk dan ookis dit moderne en dynamische bedrijf het juiste adres. Een nieuwe activiteit van autobedrijf Bert Wieten is James autoservice. Veel inwoners van de wijk Aalanden hebben de weg naar Autobedrijf Bert Wieten inmiddels weten te vinden.