16-01-2020

Private Lease Zwolle

 

Private Lease Zwolle is onderdeel van Autobedrijf Bert Wieten en richt zich op de particuliere markt.

U bent voor een vaste prijs per maand altijd mobiel! Compleet met all risk verzekering, onderhoud, banden, pechhulp,  wegenbelasting en nog veel meer! Alleen de brandstofkosten zijn voor uw rekening.

Met Private Lease Zwolle brengen wij het rijden in een nieuwe auto voor iedereen dichtbij. Voor een vaste prijs per maand rijdt u in een auto naar keuze. Compleet ! U betaalt alleen de brandstof nog! Wij kijken graag samen met u welke auto pas bij uw wensen.
Met Private Lease wordt nieuw rijden voor iedereen bereikbaar.

Heldere en duidelijke afspraaken en een overzichterlijk.
Vraag ons naar onze soepele voorwaarden. 

Private Lease Zwolle levert elk merk. 

We kijken samen met u welke auto er het best bij u past.
Neem contact met ons op en wij doen u een aanbieding op maat! Rij een nieuwe auto tegen een aantrekkelijk maandbedrag.

'Jij doet de benzine. Wij regelen de rest.

 Waarom Private Lease Zwolle?

+ Alles onder 1 dak geregeld.
+ SVI Schade verzekering inzittenden.
+ Bij overlijden hoofdcontractant, boetevrij inleveren.
+ Direct GRATIS vervangend vervoer bij schade en reparatie.
+ Wij communiceren met voor prijzen i.p.v. vanaf prijzen.
+ Snelle levering.
+ Meer aanbetaling mogelijk -> verlaging leaseprijs (direct).
+ Bij Private Lease Zwolle ben je geen nummer.
+ Persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk.
+ We staan dichtbij onze klanten.
+ We komen beloftes na.
+ Hebben heldere en duidelijke voorwaarden.
+ Uitgebreid aanbod.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Private Lease Zwolle?

Private Lease Twente is een dienst van Autolease Twente B.V. en een vorm van operationele lease voor particulieren. U stelt een auto samen binnen ons aanbod en sluit daarvoor een leasecontract af op basis van 48 of 60 maanden en een geselecteerd jaarkilometrage van minimaal 7.500 contractkilometers per jaar. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand waarin alle kosten van de auto zijn inbegrepen, enkel de brandstofkosten betaalt u zelf. Na afloop van het leasecontract levert u de auto zonder enige verplichting weer in.

Wat zit er precies in het maandbedrag?

Kosten die zijn inbegrepen zijn de kosten voor afschrijving, rente, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, All risk verzekering, schade inzittenden verzekering (SVI), direct vervangend vervoer bij onderhoud en schade en gebruik van onze uitgebreide pech/schadehulp Nederland. Optioneel kunt u kiezen voor All season banden, uitgebreide pech/schadehulp Europa en een extra kilometerbundel selecteren. Kosten die niet zijn inbegrepen zijn enkel de brandstofkosten.

Wat gebeurt er als ik meer kilometers rijd dan afgesproken?

Aan het einde van elk contractjaar controleren wij de werkelijke kilometerstand van jouw voertuig. Is de afwijking groter dan 10%, dan zullen wij deze meerkilometers vermenigvuldigen met de afgesproken vaste meerkilometerprijs. Is de afwijking kleiner dan 10%, dan zal deze verrekening na afloop van het leasecontract plaatsvinden. Op deze wijze komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Welke toetsing vindt er vooraf plaats?

Wij vragen u om een recente kopie salarisstrook, bankafschrift, geldig identiteitskaart / paspoort en geldig rijbewijs aan te leveren. Met deze informatie schatten wij, samen met een externe controle, het financiële risico in.

Word ik geregistreerd bij het BKR (Bureau Krediet Registratie)?

Nee, er vindt geen BKR registratie plaats. Onze PrivateLease Twente leaseconstructie is een vorm van operationele lease. Dit wordt niet gezien als een lening.

Moet ik een borg voldoen?

Nee, wij hanteren een standaard aanbetaling van minimaal € 1.000,00 en maximaal € 3.000,00 Deze aanbetaling is onderdeel van het leasecontract. Deze aanbetaling verlaagt de hoogte van uw maandbedrag.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, dat is mogelijk. Het inruilbedrag kan naast de 'cash' uitkering ook worden gebruikt als aanbetaling om de hoogte van uw maandbedrag te verlagen.

Zijn er verplichtingen ten aanzien van het onderhoud?

Ja, u dient ervoor te zorgen dat de auto wordt onderhouden volgens het serviceboekje. Voor onderhoud, reparatie en vervanging van banden bent u verplicht de auto aan te melden bij één van onze Autogroep Twente dealers. Op www.autogroeptwente.nl vindt u een overzicht van deze vestigingen.

Kan ik de auto aan het einde van de contractperiode overnemen?

Ja, het voertuig blijft gedurende de contractperiode eigendom van Autolease Twente. Het is mogelijk om vooraf of gedurende de contractperiode de auto over te nemen. Het is een optie, u bent daarom niet verplicht de auto daadwerkelijk over te nemen.

Risicodekking bij overlijden

We hebben binnen een private lease contract een risicodekking bij overlijden. Mocht de contractant tijdens de contractperiode onverwacht overlijden, dan bieden wij twee mogelijkheden aan: 1. Een familielid neemt het contract over en blijft de afgesproken maandtermijn betalen. 2. De auto wordt vroegtijdig ingeleverd en de boete voor het vervroegd inlossen wordt door Private Lease Twente kwijtgescholden.

Auto Zwolle