06-12-2018

Winnaar winterinspectie 2018

sandderpp

Familie Paauw dankzij Bert Wieten op reis naar Disneyland Parijs

De familie S.Paauw uit Stadshagen wachtte deze maand bij Autobedrijf Bert Wieten een warm onthaal. Hun eerdere bezoek aan de winterinspectiedagen bij de Specialist in Hyundai en Specialist in Occasions kreeg namelijk een verrassend vervolg. In de showroom van het autobedrijf aan de Boeierweg 11 kregen zij uit handen van Bert Wieten een reischeque ter waarde van 500 euro overhandigd. De hoofdprijs van de winactie die tijdens deze drukbezochte inspectiedagen werd gehouden.

Enthousiast nam de familie Paauw de prijs in ontvangst. Ze hoefden niet lang na te denken over de bestemming: in het voorjaar van 2019 reizen ze met het hele gezin naar Disneyland Parijs. Het laat zich raden bij wie dat tot een enthousiast juichen leidde.

De gratis winterinspectie bij Autobedrijf Bert Wieten werd in het eerste weekend van november gehouden. Het was twee dagen lang een drukte van belang in de werkplaats én in de showroom. Bij Bert Wieten wordt de winterinspectie altijd tot een mooi en aantrekkelijk evenement gemaakt, met tal van omlijstende activiteiten. De winactie was er daar één van.