Verkoop Autobedrijf Bert Wieten

Graag verwelkomen wij u als klant!

Natuurlijk wilt u ons eerst beter leren kennen. Stap gerust eens binnen en ervaar zelf de prettige, informele sfeer binnen ons bedrijf.

Al onze twaalf medewerkers - stuk voor stuk vakmensen - hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Onze door Hyundai gecertificeerde technisch specialisten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dat maakt dat uw auto voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen is. Wij gaan altijd voor de 10 plus! En dat al sinds 1988!

Autobedrijf Bert Wieten is een modern en dynamisch bedrijf met een grote, nog altijd groeiende klantenkring. Hoort u daar binnenkort ook bij?  

Op zoek naar uw droomauto ?

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw keus voor een andere auto te maken. Het maakt niet uit welk merk, wij kunnen het leveren. Dat geeft u een enorme keuzevrijheid! Wij helpen u bij het zoeken naar de perfecte auto. Welke wensen u ook heeft; wij maken het voor u mogelijk. Onze deskundigheid én betrokkenheid combineren wij met uw wensen en budget. Ons enthousiasme zetten wij in om ervoor te zorgen dat u binnen afzienbare tijd over de perfecte auto beschikt.
Merk, type, extra's, accessoires, kleur, garantie: wij ontzorgen u volledig. Wij helpen u op weg en voor u het weet rijdt u in de auto van uw dromen!

Wilt u dat we alvast vrijblijvend voor u aan de slag gaan? Vul de zoekopdracht in en wij gaan voor u aan het werk!!!

Vul hier uw wensen in

Bekijk hier ons aanbod 

 

revieuw

 

occasionsklanten