Verkoop Autobedrijf Bert Wieten

Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant!

Natuurlijk wilt u ons eerst beter leren kennen. Stap gerust eens binnen en ervaar zelf de prettige, informele sfeer binnen ons bedrijf.

Al onze twaalf medewerkers - stuk voor stuk vakmensen - hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Onze door Hyundai gecertificeerde technisch specialisten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dat maakt dat uw auto voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen is. Wij gaan altijd voor de 10 plus! En dat al sinds 1988!

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over een nieuwe of gebruikte auto van welk merk dan ook. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een andere auto. Denk hierbij aan een nieuwe auto, jong gebruikte auto, bestelwagen of leaseauto. Wij zijn tussenpersoon voor het leveren van nieuwe auto's.

Autobedrijf Bert Wieten is een modern en dynamisch bedrijf met een grote, nog altijd groeiende klantenkring. Hoort u daar binnenkort ook bij?  

Bekijk hier ons aanbod

Logo BW