APK

Voorkom teleurstelling: maak op tijd een afspraak voor de APK!

Wij helpen je er graag aan herinneren dat jouw auto over 8 weken APK-gekeurd moet zijn!

Nu begrijpen we dat je denkt ‘dat duurt nog even, dat doe ik tegen die tijd wel.’

Dat kun je doen, maar het is niet verstandig. We leggen je graag uit waarom niet.

Uit ervaring weten we dat er nogal eens te  lang gewacht wordt met het maken van een afspraak. Soms met vervelende gevolgen. Dat willen we graag helpen voorkomen!

De datum waarop je auto APK-gekeurd moet zijn is bindend. Dus als de keuring op die datum nog niet heeft plaatsgevonden  mag je met jouw auto de openbare weg niet op. Dat is ook het geval als eventuele reparaties of vervangingen nog niet uitgevoerd zijn.

De tijd gaat snel. Voor je het weet zijn die acht weken (bijna) om. Wachten met het maken van een afspraak tot kort voor de vereiste datum kan twee hindernissen opleveren:

  1. De wachttijd in onze werkplaats is dusdanig dat we jouw auto niet meer op tijd kunnen inplannen;
  2. Er zijn reparaties en/of vervangingen nodig en daarvoor moeten onderdelen worden besteld die mogelijk niet op tijd beschikbaar zijn

We willen je met deze uitleg dus duidelijk maken dat het verstandig is om zo snel mogelijk een afspraak met onze werkplaats te maken. Extra belangrijk zelfs wanneer je de APK in combinatie met een onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren. Nu kun je in overleg ongetwijfeld nog een datum kiezen die jou het beste uitkomt. Bovendien geeft je ons de gelegenheid om onze service zo optimaal mogelijk te laten zijn!
Als je over 4 weken nog geen afspraak hebt gemaakt, sturen we je nog een keer een herinnering.
Bovendien stuurt de RDW hun officiële oproep altijd 6 weken voordat de keuring moet zijn uitgevoerd.

Ons advies: doe jezelf én ons een plezier en maak nu een afspraak voor de APK-keuring van jouw auto. Dat kan door contact op te nemen met onze werkplaatsreceptie T. 038 4212 128 of door het invullen van het afsprakenformulier op onze site: www.berwieten.nl/afspraakmaken Ook ben je welkom voor het maken van de afspraak in ons bedrijf aan de Boeierweg 11 in Zwolle.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?