jamespl

Waarom James Private Lease?

Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de benzine en verkeersovertredingen te betalen. Je hoeft je niet druk te maken over het inruilen of verkopen van jouw auto. Mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op pechhulp. Ook hiervoor kun je terecht bij jouw vertrouwde JAMES vestiging.

  • Vast maandbedrag
  • Geen onverwachte kosten
  • Leasen zonder zorgen
DSC04330
logo-partner-keurmerk-private-lease-cmyk

Voordelen van Private Lease

Standaard schadeverzekering inzittenden
Keuze in eigen bijdrage bij schade
Ook verrekening bij minder gereden kilometers, indien de kilometerbundel naar beneden aangepast kan worden
Eigen risico blijft gelijk, ook na schade
Schadevrije jaren meenemen na einde contract indien gewenst
Kostenloos opzegbaar als de klant in aanmerking komt voor ontbindende voorwaarden
Geen administratiekosten bij wijziging contract
Volledig geautomatiseerd, dus snel proces
Kosten omlaag door je auto te delen
Geen opslag van het leasetarief bij weinig schade vrije jaren

Zomerbanden er weer op?

Plan snel je afspraak!

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of
telefonisch een bevestiging.

Het team

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.