blank
DSC04209

Help, ik heb pech!

Het is natuurlijk al vervelend genoeg als je pech onderweg krijgt. Wij willen er op dat moment graag voor jou zijn. Wanneer je onze pechservice belt staan wij direct voor jou klaar. Het maakt niet uit waar je bent, overal wordt je geholpen. Als we je binnen 2 uur geen mobiliteit kunnen garanderen, kun je jouw weg vervolgen met een vervangende auto.

Jouw auto wordt netjes bij ons gebracht. Wij zorgen vervolgens voor vakkundige reparatie.

Voordelen van een Service-Pas

blank Gratis APK
blank Gratis zomer- en winterinspectie
blank Gratis controle en vervanging van defecte verlichting buitenzijde *
blank Gratis controle en bijvullen van motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en       ruitensproeiervloeistof (buiten de servicebeurten) **Max de carterinhoud / Reservoir inhoud
blank Gratis bandenreparatie en controle bandenspanning
blank Gratis bij autoschade: taxatie en vervangend vervoer
blank Gratis ster-reparatie voorruit
blank Gratis vervangend vervoer tijdens onderhoud, reparatie en schade
blank Gratis haal- en breng service (in de regio)
blank Mobiliteit service Europa (pech onderweg) ***
blank Bij aankoop van winterwielen eerste keer gratis montage en opslag

*   M.u.v. xenon, LED dag – en interieurverlichting.
***Pechhulp in alle landen die op uw groene kaart staan.
Servicepas alleen mogelijk i.c.m. onderhoud.

DSC04320

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?