DSC04209

Schade aan je auto?

Ook dan kun je 100 % rekenen op onze hulp! Sterker nog, wij nemen je alle zorgen uit handen. Een schade op zich is immers al vervelend genoeg.
Onze service gaat van schademelding tot schadeherstel en van taxatie tot uitkering van het schadebedrag. Wij regelen het voor je!
Bovendien houden we je tijdens het schadeherstel mobiel, want er staat altijd een (gratis) vervangende auto voor je klaar.

Belangrijk om te weten: je kunt bij ons voor alle schades terecht, van klein tot groot.
Wij zorgen voor vakkundig herstel.

Heb je  vragen? Of heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Wil je een schade melden? Dan kan op de volgende manieren:

Telefonisch: 038-4212128

Via app: 06-38421321

Of via het contactformulier op deze site.

autoschade1
blank

Zomer of winterbanden er weer op?

Plan snel je afspraak!

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of
telefonisch een bevestiging.

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?