blank blank

Ons doel

Al onze twaalf medewerkers – stuk voor stuk vakmensen – hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Onze door Hyundai gecertificeerde technisch specialisten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dat maakt dat jouw auto voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen is. Wij gaan altijd voor de 10 plus! En dat al sinds 1988!

DSC04269
blank

Al vanaf 1988

Van 1988 tot april 2016 zijn wij officieel Hyundai dealer geweest. Met onze ruime ervaring in de autowereld en onze kennis en kunde van de autobranche kunnen wij voor jou de perfecte auto bestellen. Als jij ons inschakelt als bemiddelaar dan kun je gebruik maken van onze uitstekende diensten en ons uitgebreide netwerk. Wij helpen jou graag bij het zoeken naar een andere auto.

Daarnaast is jouw auto voor reparatie, onderhoud en schadeherstel bij ons in goede handen. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur, die altijd up to date wordt gehouden. Onze allround monteurs zijn goed opgeleid en vanzelfsprekend Hyundai gecertificeerd.

Om onze veelzijdigheid compleet te maken, attenderen wij jou graag op nóg een onderdeel van ons veelzijdige bedrijf: Private Lease. Hiermee richten wij ons vooral op de particuliere markt.

Bij ons bent je aan het juiste én aan het betrouwbare adres!

Op zoek naar jouw droomauto?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een andere auto. Wij kunnen alle merken leveren. Dat geeft je een enorme keuzevrijheid! Wij helpen jou bij het zoeken naar de perfecte auto. Welke wensen je ook hebt, wij maken het voor jou mogelijk. Onze deskundigheid én betrokkenheid combineren wij met jouw wensen en budget. Ons enthousiasme zetten wij in om ervoor te zorgen dat jij binnen afzienbare tijd over de perfecte auto beschikt. Merk, type, extra’s, accessoires, kleur, garantie: wij ontzorgen jou volledig. Wij helpen jou op weg en voor je het weet rijdt je in de auto van jouw dromen!

Wil je dat we alvast vrijblijvend voor jou aan de slag gaan? Vul de zoekopdracht in en wij gaan aan het werk!

DSC04330

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?