DSC04330

Online Dakkoffer/Skibox huren

DakkofferOnline, Eén van de grootste verhuurbedrijven in Nederland op het gebied van:
– Dakkoffers
– Dakdragers
– Sneeuwkettingen
– Fietsdragers

Gemakkelijk en direct huren? Reserveer!
Zo ben je ervan verzekerd dat de juiste producten voor je klaar staan.

DSC04343
DSC04269

DakkofferOnline.nl

DakkofferOnline verzorgt al ruim 10 jaar verhuur en verkoop van dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen. Vanaf meer dan 40 locaties in Nederland, waaronder dus Autobedrijf Bert Wieten..

Altijd goede service en de laagste prijs!

Koop je liever een dakkoffer? Dat kan natuurlijk ook. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment aan Thule en Hapro producten. De dakkoffer komt binnen bij ons bedrijf aan de Boeierweg. Terwijl je geniet van een kop koffie monteren wij de dakkoffer op jouw auto.

blank

Zomer of winterbanden er weer op?

Plan snel je afspraak!

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of
telefonisch een bevestiging.

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?