Motorspoelen

Hedendaagse motoren moeten voldoen aan steeds strenger wordende milieueisen. De keerzijde hiervan is dat de interne delen steeds lichter worden geconstrueerd, waardoor deze motoren gevoeliger zijn voor interne vervuiling.

Deze vervuiling bestaat grotendeels uit verbranding; (kool)resten die zich vastzetten op interne delen en kanalen van de motor van jouw auto.

Gevolgen hiervan (kunnen) zijn:

  • Verhoogd olieverbruik
  • Inhouden en vermogensverlies
  • Roken
  • Toename van motorgeluid
  • Verhoogde slijtage

Tot nu toe was het niet mogelijk om deze vervuiling 100 procent te verwijderen. Toevoegingen in de motorolie helpen slechts voor een deel. Andere methodes werken ook niet volledig, waardoor het probleem zich snel herhaalt.

DSC04246@2x
DSC04244

Maar nu is er een oplossing!

Om dit probleem te ondervangen heeft Powerflush Nederland een unieke spoelmachine ontwikkeld die dankzij de toevoeging van een speciale flush- en reinigingsolie van Kroon-Oil de motor van jouw auto op een veilige en milieubewuste manier reinigt.

Na deze behandeling functioneert de motor weer als nieuw: betere prestaties en rijbeleving, voelbaar betere reactie op het gaspedaal, een duidelijk verhoogd motorvermogen, meer souplesse en minder geluid.
De Kroon Powerflush Motorspoeling is geschikt voor zowel benzine- als dieselmotoren!

Prijzen zijn afhankelijk van type auto. Wij maken graag vrijblijvend een offerte.

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?