25 Jaar klant

Zonder enige hapering worden alle auto’s opgenoemd die ze in vele tientallen jaren hebben gehad. En de laatste 25 jaar werden ze allemaal aangeschaft bij ons bedrijf. Onder het motto ‘Dat verdient een bloemetje’ werden Jülf en Femmy Albers dan ook in de bloemetjes gezet. Dat gebeurde in de showroom op het moment dat ze de sleutels van hun nieuwste aanwinst kwamen ophalen.

Het werd, binnen de coronanormen, een gezellig samenzijn. Het Zwolse echtpaar Albers geniet volop terwijl ze zich tegoed doen aan een heerlijk gebakje dat bij de koffie wordt geserveerd. Achtereenvolgens gaan ze in gesprek met ‘hun’ verkoper Roel Popping en met Bert Wieten. Tal van anekdotes passeren de revue. Jülf en Femmy zijn beiden tachtigers, maar maken nog veel en graag gebruik van hun auto. Al tellend komen ze op zo’n tien auto’s die ze bij Bert Wieten hebben aangeschaft. Daarbij zijn ze de laatste 14 jaar altijd naar volle tevredenheid geholpen door Roel Popping. Toen het echtpaar Albers een aantal weken geleden opnieuw een andere auto bij hen kocht, de derde IX 20 in de Hyundai-rij, ontdekte hij dat ze al 25 jaar op de klantenlijst staan. “Wij zetten trouwe klanten graag eens in het zonnetje”, benadrukt Bert Wieten. “Dat klanten zo trouw zijn aan je bedrijf, is een enorm blijk van waardering. Daar zijn we natuurlijk blij mee.”

blank
blank

Het echtpaar Albers geeft aan dat ze zich thuis voelen bij Autobedrijf Bert Wieten: “We worden altijd goed geholpen, zowel door de verkopers als door de mensen van de receptie. De koffie staat altijd klaar en over de auto’s en de service hebben we niets dan lof.” De eerste auto die ze bij Bert Wieten kochten was een Hyundai Pony. “Dat leek ons wel wat. Een ruime auto, goed geprijsd. Daarna hebben we meerdere modellen gehad”, vertelt Jülf Albers, die eraan toevoegt dat het meestal zijn vrouw is die over de aanschaf van een andere auto begint. “Dat gebeurt meestal als we hier in de showroom zijn”, vult Femmy Albers lachend aan. “Dan zie je toch vaak wel weer een mooie auto staan. Ik zwengel het aan, maar mijn man neemt uiteindelijk de beslissing.”

Autobedrijf Bert Wieten mag zich verheugen in een groot aantal klanten, die al jarenlang de weg naar de Boeierweg weten te vinden. “Ons bedrijf bestaat inmiddels 33 jaar. Uit m’n hoofd schat ik dat er nog zo’n tien klanten zijn die al vanaf dat allereerste begin bij ons komen”, constateert Bert Wieten niet geheel zonder trots.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?