DSC04209

Je auto onderhoud in een abonnement vorm

Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van jouw auto. Daarom bieden wij het ‘Bert Wieten Onderhoud plan’ aan. Met het abonnment wordt je auto perfect onderhouden. Alle voorgeschreven werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals olie verversen, vernieuwen van olie- en interieurfilter en een controle van de vitale delen van jouw auto.

lijn_onderhoudsplan_595x318
DSC04330

Wat zit er allemaal in?

 • Kleine en/of grote beurt volgens voorschrift van de fabrikant
 • Inclusief APK keuring incl. roetmeting of viergastest
 • Inclusief Vervangen van remblokken en/of schijven bij normaal gebruik
 • Inclusief Vervangen remolie wanneer nodig
 • Inclusief Vervangen van distributieriem/multiriem volgens voorschrift van de fabrikant
 • Gratis ster-reparatie voorruit
 • Gratis haal- en breng service (max. 30km)
 • Mobiliteitsservice pech onderweg EU*
 • Gratis vervangend vervoer (excl. brandstof)
 • Gratis vervangen van lampjes (excl. Xenon/-led verlichting en interieurverlichting)
 • Bert Wieten Service-Pas
 • Gratis zomer- en winterinspectie
 • Gratis controle en bijvullen van motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof (buiten de servicebeurten)

Wat kost het?

De kosten voor het Bert Wieten Onderhouds abbonement zijn afhankelijk van het merk en type auto. Ook houden wij rekening met de kilometers die u per jaar rijdt.

Wij kunnen heel gemakelijk en snel een prijs voor je berekenen, wij hebben alleen het kenteken nodig. Het maandbedrag wat overeengekomen is wordt maandelijk automatisch van uw bank afgeschreven.

DSC04269
blank

Zomer of winterbanden er weer op?

Plan snel je afspraak!

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of
telefonisch een bevestiging.

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?