DSC04330

Autobedrijf Bert Wieten

Al onze twaalf medewerkers – stuk voor stuk vakmensen – hebben persoonlijke dienstverlening en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur. Onze door Hyundai gecertificeerde technisch specialisten voldoen aan alle kwaliteitseisen. Dat maakt dat jouw auto voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen is. Wij gaan altijd voor de 10 plus! En dat al sinds 1988!

Autobedrijf Bert Wieten is een modern en dynamisch bedrijf met een grote, nog altijd groeiende klantenkring. Hoor jij daar binnenkort ook bij?

DSC04269
DSC04343

Op zoek naar jouw droomauto?

Bij ons ben je aan het juiste adres om een andere auto aan te schaffen. Het maakt niet uit welk merk, wij kunnen het leveren. Dat geeft jou een enorme keuzevrijheid! Wij helpen jou bij het zoeken naar de perfecte auto. Welke wensen je ook hebt; wij maken het voor jou mogelijk. Onze deskundigheid én betrokkenheid combineren wij met jouw wensen en budget. Ons enthousiasme zetten wij in om ervoor te zorgen dat je binnen afzienbare tijd over de perfecte auto beschikt. Merk, type, extra’s, accessoires, kleur, garantie: wij ontzorgen je volledig. Wij helpen jou op weg en voor je het weet rijdt je in de auto van jouw dromen!

Wil je dat we alvast vrijblijvend voor jou aan de slag gaan? Vul de zoekopdracht in en wij gaan voor jou aan het werk!

blank

Zomer of winterbanden er weer op?

Plan snel je afspraak!

Binnen 24 uur ontvang je van ons per mail of
telefonisch een bevestiging.

Het team

blank

193 beoordelingen

Wij worden beoordeeld 9.3/10 blank blank blank blank blank

blank blank blank blank blank

Ruud de Rooij 10/10

Vorig jaar november een occasion gekocht bij Bert Wieten. Keurig geholpen bij de verkoop, en de auto is afgeleverd met garantie en een afleverpakket. Deze week moest de auto naar de werkplaats om het vliegwiel te laten vervangen. Daarnaast een goed advies gekregen om de koppeling ook te laten vervangen. Gisteren de auto opgehaald. Hij schakelt weer als een zonnetje en de klachten zijn verdwenen en de auto was keurig nog gewassen. Geen gezeur of discussie over de kosten van het nieuwe vliegwiel. Dit was een prijzige reparatie. Uiteraard de koppeling voor eigen rekening. Maar dat was het probleem ook niet. Ben al blij met het advies. Koop hier zonder over na te denken weer een auto. Bert Wieten, bedankt voor de goede service!! Ik schrijf nooit zoveel reviews, maar dit bedrijf verdient het. Nogmaals bedankt!!!!

blank blank blank blank blank

Fam. G. Koele 10/10

Wederom top service van Bert Wieten, nadat men ons de afgelopen jaren met de Hyundai I30 prima hebben behandeld, hadden wij nu ook weer een meer dan uitstekende service aan onze Smart. Men reageert snel als je problemen onderweg hebt, slepen de auto af en overleggen goed m.b.t. Vervangend vervoer. Na een paar dagen (en telefonisch overleg) konden we de auto weer ophalen en had men de auto kostenloos hersteld, aangezien het eerdere gemonteerde materiaal van de leverancier ondeugdelijk bleek.

Niets anders dan lof voor de uitstekende service van dit bedrijf.

Chat openen
1
Goedemiddag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?